top of page

01

01

Wild Souls

Si has arribat fins a nosaltres és perquè, d'una manera o altra, adores els animals.

Els animals són el centre de l'univers Wild Souls. Són el motiu pel qual creem aquest projecte: una associació dedicada a la protecció animal ia la intervenció assistida amb animals adreçada a persones en risc d'exclusió social.

Quan vam decidir crear Wild Souls, ho vam fer pensant en un clar propòsit: estar al complet servei de qualsevol animal (humà i no-humà)  i, a través d'això, servir la nostra societat des d'un lloc molt més honest. 

 

Per a nosaltres, cada vida compta i cada vida té el mateix valor, sense importar el vestit que vesteixi el cos, sense importar-ne la procedència i sense importar el gènere amb què s'identifiqui. Bàsicament, intentem mirar el món a través dels ulls d'un animal: sense jutjar, sense obligar.

Quan vam decidir crear Wild Souls, ho vam fer pensant en una clar propòsit: el d'estar a el complet servei de qualsevol animal i, a través d'això, servir a la nostra societat des d'un lloc molt més honest. A la fi i al el cap, tot està molt més connectat del que nosaltres podem imaginar.

 

Tot comença i acaba al mateix lloc. Vam néixer com animals i, més enllà de la nostra evolució, el seguim sent. Encara que, de vegades, sembla que ens hàgim disfressat amb el vestit d'una realitat allunyada del que significa ser humà, ens és inevitable no connectar amb la nostra essència quan mirem a un animal. És aquesta mirada la que ens remou, la que ens fa viatjar a l'passat, la que ens connecta amb el nostre propi ésser, encara que sigui per unes mil·lèsimes de segon.

Quiénes somos
wild souls

La grandesa de la vida animal ens desperta fantasies, imatges que no són més que records d'uns nens que van oblidar el seu nom. Per què no buscar la manera de construir un sender que ens ajudi a connectar amb aquesta veu interior? Aquesta veu apaivagada, sàvia, present i totalment connectada. Per què no construir un sender a través del quin recuperar el nostre veritable llar, aquest racó en el qual qualsevol ésser té el seu lloc?

Descarrega't la nostra memòria

Com arriben els
animals al refugi 

Els gats, gallines i petits rosegadors que són al refugi són éssers que es trobaven en estat d'abandó i/o maltractament i casos que, per a altres protectores, suposaven una despesa econòmica elevada pels tractaments mèdics que necessitaven.

 

En el cas dels gossos, els traiem directament d'altres protectores o bé, per la seva situació de no adoptabilitat, o bé, per fer-los visibles amb el projecte Viviendo Segones Oportunitats. En cap cas, agafem animals de particulars. 

La nostra missió

El nostre objectiu és poder fer arribar al major nombre de persones una manera diferent de relacionar-se amb el món, especialment amb els animals. Pretenem donar exemple sobre com, des del respecte i des d'aquest vessant més holístic, les persones poden aconseguir que tant elles, com els animals que els acompanyen tinguin una vida plena, amb la millor qualitat i benestar possible._cc781905-5cde-3194-bb3b -136bad5cf58d_

Refugio2.jpeg
Joel.jpg

Elma Soria

Responsable de comunicació i direcció d'art

boton_azul.png
Miriam.jpg

Míriam Moreno

Terapeuta en sessions d'Intervenció Assistida amb Animals

boton_azul.png
Laura.jpg

Laura Garcia

Tècnic en sessions d'Intervenció Assistida amb Animals

boton_azul.png
boton_azul.png
Jack.jpg

Jack

Gossa de teràpia assistida i professional en l'art de la seducció per aconseguir menjar

boton_azul.png
boton_azul.png
Equipo

Equip humà

1_iurancha_foguet.png

Iurancha Foguet

Responsable de el servei de Protecció Animal

boton_azul.png
responsable_terapeuta_patricia_foguet.pn

Patricia Foguet

Directora general i Experta en Intervenció Assistida amb Animals

boton_azul.png

Equip animal

Ohana.jpg

Ohana

Gossa de teràpia assistida i professional en l'art de la seducció per aconseguir menjar

boton_azul.png
Asesoramiento.jpg

Colt

Gat de teràpia assistida, expert en perseguir esquirols i professional de l'ronc

boton_azul.png

Col·laboradors

veterinària homeòpata

Clínica Veterinària Sabavet

veterinària naturista

Alimentació natural per a gossos i gats d'alta qualitat

Formació i educació canina

Clínica veterinària convencional

Educadora canina, 

fotografia d'animals 

Colaboradores
bottom of page