top of page

02

03

Protecció animal

La nostra tasca té com a objectiu protegir i assegurar el benestar animal per, així, oferir-los una vida el més natural i autèntica possible.

"La grandesa d'una nació i el seu progrés moral pot ser jutjat per la manera com els seus animals són tractats"

Gandhi

1_proteccion_animal.png

Rescatem i rehabilitem casos en estat desfavorable i / o d'abandonament i els busquem una família. També vam participar en el control i alimentació de colònies, així com ajudem i donem suport a altres associacions en la seva tasca de protecció animal.

01

Alimentació natural personalitzada

barf.jpg
Acupuntura.jpg

Acompanyem i assessorem a adoptants i famílies que estiguin interessats en millorar la qualitat i el benestar del seu animal. Els àmbits en què aconsellem són:

02

Acupuntura

Amb aquest servei busquem millorar i/o reconduir la conducta del gos, tant de particulars com de protectores. Per això eduquem les persones sobre la base del respecte cap a l'animal recorrent al llenguatge caní. És una metodologia basada en la comprensió, comunicació i respecte que té com a màxima prioritat el benestar animal i la relació gos-humà. 

03

Educació canina amable i respectuosa

Educacion_canina.jpg
paseos_socializacion_perros.jpg

Acompanyem i assessorem a adoptants i famílies que estiguin interessats en millorar la qualitat i el benestar del seu animal. Els àmbits en què aconsellem són:

02

Acupuntura

Per a protectores

Formem cuidadors i voluntaris de les protectores per poder facilitar la relació amb els gossos que hi ha. Assessorem les persones quant a com desenvolupar les seves tasques tant en gàbies com en passejades. Si treballes en una protectora o com a voluntari@ i tens interès que el teu equip es formi amb nosaltres aquí et deixem un llistat amb els cursos que impartim de forma regular.

Per a particulars

Servei a domicili on educarem i donarem pautes a les famílies perquè aprenguin a com acompanyar el gos en situacions del dia a dia per facilitar la convivència i millorar el vincle. Tot això, des d'un lloc de respecte i acudint sempre al llenguatge caní. Es fan visites per a:

Reconduir conductes.

Promoure l'enriquiment ambiental.

Teràpia no invasiva en què s'ofereix a l'animal elements que es troben a la natura perquè ell pugui escollir aquells que el sanen. Gràcies a la zoofarmacognosi es proporcionen solucions naturals i respectuoses per a famílies amb gossos que tenen problemes de comportament, desequilibris físics i adaptacions de gossos adoptats.

Acompanyem humans i gossos per trobar junts el millor camí per gaudir de la vida de la vostra família multiespècie. Si vols obtenir més informació sobre aquesta teràpia, et deixem un enllaç on podràs llegir molt més sobre aquesta teràpia tan beneficiosa per als gossos. 

zoofarmacognosis.jpeg

04

Zoofarmacognosi

bottom of page