top of page

02

01

Intervenció assistida amb animals

La intervenció assistida vincula les persones i als animals a la recerca de la millora de la qualitat de vida de tots dos participants. És un servei que va destinat a tot aquell que vulgui gaudir de la companyia d'un animal, així com treballar, aprofundir i / o millorar aspectes de si mateix. Així i tot, els col·lectius que, sobretot, viuen aquest tipus d'intervenció són:

terapia asistida con perros

01

Diversitat funcional

Sessions centrades en millorar i / o mantenir la salut física, mental, emocional, social i cognitiva en persones amb diversitat funcional (diversitat física, intel·lectual, sensorial i / o mixt)

02

Tercera edat

En aquestes teràpies es pretenen mantenir les capacitats físiques, mentals, emocionals i socials dels participants d'edat avançada residents en geriàtrics o assistents en centres de dia.

03

Exclusió social

Col·lectiu amb el qual es busca millorar les habilitats cognitives, socials i emocionals mitjançant la interacció amb un animal. Amb aquest col·lectiu treballem en el projecte Vivint Segones Oportunitats

Els projectes que estan vigents a Wild Souls i atenen els tres col·lectius són:

terapia asistida con perros

Programes amb els que busquem millorar la qualitat de vida de les persones, potenciant i / o mantenint les seves capacitats per superar barreres de el dia a dia. Gràcies a la motivació que la presència d'un animal genera, es fa incidència en les habilitats cognitives, emocionals, comunicatives, socials, físiques i conductuals. Visita el nostre blog per saber més sobre els beneficis específics que comporta la teràpia assistida amb gossos de manera específica segons el col·lectiu.

01

Teràpia Assistida
amb Animals

02

Activitats assistides amb animals

terapia asistida

Programes purament lúdics en què ens centrem en assegurar la diversió dels seus participants, alhora que es fa conscienciació sobre la relació positiva i respectuosa entre animals i humans. En ells també tractem temes importants com la comunicació que poden viure tots dos de manera bidireccional, l'adopció o la importància de l'esterilització.

03

educació assistida

amb animals

Programes en els quals enfoquem els objectius a ensenyar i interioritzar conceptes escolars, com per exemple, l'aprendre a sumar o llegir.

Programa d'ajuda bidireccional que vincula persones en risc d'exclusió social i als animals en situació d'abandonament i / o maltractament. A les sessions de teràpia, els participants ajuden als gossos a superar pors i preocupacions recorrent a la comunicació ia l'educació canina en positiu.

04

Projecte "Vivint
Segones Oportunitats "

Viviendo Segundas Oportunidades

Realitzem tallers en escoles i casals d'estiu per a parlar sobre la comunicació i l'educació canina en positiu, alhora que tractem altres temes com l'adopció i la importància de l'esterilització. Mitjançant aquest programa augmentem llaços afectius cap als animals, reduïm situacions de conflictes entre nens i gossos i donem eines als més petits perquè sàpiguen com respondre davant d'una situació amb un gos (valorar si és convenient apropar-se o no, com fer-ho, com acariciar , etc.).

concienciacion
charla_cole.jpg

05

Conscienciació

Si t'interessa contractar algun dels nostres serveis No dubtis a contactar-nos!

bottom of page