top of page

03

03

Donacions

Per menys del que costa un cafè, pots salvar la vida de molts animals. Per només 1€ al mes, participaràs en la rehabilitació física, cognitiva i emocional dels animals que rescatem. cc781905-5cde-3194-bb3b-136bad5cf58d

Vols formar part del WildTeamer? el registre és molt fàcil i no t'hauràs de preocupar pel pagament mensual, ja que és automàtic. Aquí us deixem l' enllaç directe:

teaming-100.jpg
wildy.jpg
instalaciones.jpg

Amb els diners que recaptem gràcies a les teves compres a la botiga i/o paradetes de Wild Souls rescatem animals del carrer, acollim gossos considerats "no adoptables" de protectora, per rehabilitar-los i trobar-los una família, i fem sessions de teràpia gratuïtes famílies sense recursos.

camiseta.jpg

Tens pensat llençar material i vols donar-li una segona vida a mobles, mantes, matalassos, palets, casetes o llitets d'animals...? Donant-los no només se segueix aprofitant, sinó que ens ajudes a reduir despeses. 

No saps si el material que llençaràs pot servir? Contacta amb nosaltres i resoldrem els teus dubtes 

Material

Botiga solidària

Refugio6.jpg

Si no t'agrada la idea de donar diners, alguna cosa que ens aniria genial és que ens donessis menjar ja sigui de gos , gat , rosegadors o gallines. Si és possible el més natural possible. En cas de donar-nos pinso, us ho farem arribar a altres protectores que puguin necessitar-ho. 

Menjar

bottom of page