top of page

03

04

Cases d´acollida

A dia d'avui, el refugi amb què comptem té un espai limitat, per la qual cosa no podem rescatar tants animals com voldríem i com cal. És per això que les cases d'acollida són un regal per a nosaltres i per als animals.

Gràcies a les cases d'acollida, els animals del carrer poden viure una segona oportunitat, envoltats de la calor d'una llar i una família; lloc on la rehabilitació i recuperació (física i emocional) és molt més ràpida i potent.

01

gato_enfermo.jpg

Per a animals en situació

d'abandó i/o maltractament

2-Recuperado.jpg

02

Activitats assistides amb animals

Al refugi només hi ha espai per a un gos ia aquest solem rescatar-lo d'altres protectores en què no és viable un programa de reeducació. A causa dels traumes que tenen els gossos, no poden entrar dins del programa “vivint segones oportunitats” i és per això que busquem cases compromeses amb el projecte. Gràcies a aquestes famílies, els gossos que van a sessió podran sortir de la protectora en què solen viure per tenir un dia a dia amb menys estrès i molt més amor.

Creus que la teva llar pot acollir temporalment un animal? Contacta amb nosaltres i tractarem de buscar la millor opció tant per als animals com per a vosaltres. 

bottom of page