top of page

Thor, una de les víctimes silencioses que deixa la violència de gènere, per fi ha estat adoptat

Després de més d'un any al refugi, per fi podem celebrar que Thor està adoptat per una meravellosa família que, no només ha connectat amb la seva història, sinó que, a més, ho està donant tot per ajudar-lo i acompanyar-lo a superar les ferides del passat. Feliç vida petit, gràcies per l'aprenentatge que deixes en nosaltres. Sí, et trobarem a faltar, però no t'imagines com de felices estem d'haver trobat la família perfecta per a tu. La seva història:

Thor vivia al costat dels seus referents però, a causa de les constants situacions d'agressivitat, la víctima va haver d'escapar deixant-ho en mans de la persona maltractadora, qui el feia servir com a motiu perquè la víctima tornés al seu costat. L'última vegada, a el veure que no feia efecte el xantatge, va decidir abandonar-lo. Pel que la seva anterior referent ens explica, abans d'acabar amb ells, va passar per molt males mans, tenint-fins i tot tancat tot el dia en una habitació, sense socialitzar.Thor és un gos molt noble que necessita d'una llar on se li ofereixi seguretat, estabilitat i molt d'amor. Una llar que no entengui de crits i amenaces. Us deixem la seva fitxa personal:

  • Nom: Thor Edat: 2 anys

  • Salut: Fuertota

  • Temperament: desconfiat a el principi però després superjuguetón i afectuós

  • Gossos: Amb femelles es porta molt bé però creiem que preferiria ser perrhijo únic

  • Gats: No testat

  • Passejades: Genials

  • A casa: No fa destrosses. Si es queda sol borda però el Kong és un molt bon aliat que l'ajuda a calmar-se. És una cosa que és fàcil de treballar.Sabem que tot d'una pot semblar complicat però la veritat que, amb l'historial que té, mostra tenir una gran resiliència. Ens ajudes difonent, acollint o adoptant a Thor? Es troba a Barcelona. Si estàs interessat o interessada, posa't en contacte amb nosaltres.

1 view0 comments

Comments


bottom of page