top of page

Teia, la història d'una gosseta que va passar de ser explotada a buscar una llar


Ella és Teia, un Braco Vizsla que, tot i no arribar a l'any, ja relaciona a l'ésser humà amb l'explotació animal. Durant els seus primers mesos de vida només ha conegut els cops, les obligacions i l'ésser tractada com un objecte i no pel meravellós ser que és.


Va ser privada de la vida, de manera que encara no entén com funciona el món, però el que sí sabem és que es fon quan una mà l'acaricia per oferir-calor i amor.


És bastant desconfiada però quant veu que tens bones intencions, es relaxa.


És una gosseta molt sensible pel que busquem a una família que sigui conscient de com ha començat la seva història, que tingui paciència i molt d'amor per donar. Com és joveneta, seria genial que la família fos activa i gaudi de llargues passejades per la muntanya. Entre les interessades prioritzarem a aquelles que tinguin més perretes ja que Teia gaudeix moltíssim de la seva companyia i, a més, sol recolzar bastant en ells emocionalment.


Seria important que la família visqués en un poble o zones poc transitades ja que mostra por a bastants estímuls.


Volem remarcar que és una gosseta que, a l'viure tan fortament el maltractament, té molta tendència a escapar-se, per la qual cosa insistim que les persones que vulguin adoptar-la han de tenir molt present aquest aspecte. Durant el procés d'adopció s'oferiran pautes d'educació per fer l'adaptació més senzilla.


Aquí us deixem el seu DNI:


🔸 Nom: Teia

🔸 Edat: 1 any aproximadament

🔸 Salut: Fuertota

🔸 Temperament: desconfiat, insegur encara que amb molta vitalitat i ganes de viure i aprendre

🔸 Gossos: Súpersociable

🔸 Gats: S'interessa per ells però els respecta molt

🔸 Nens / es: Li encanten!

🔸 Passejades: És pur ensumar, no treu el nas de terra

🔸 A casa: Si assegures uns bons passejos, després sol estar bastant tranquil · a casa. Ara estem treballant perquè pugui quedar-se sola a casa sense que ho passi malament.
Ens ajudes difonent o adoptant a Teia? Es troba a Barcelona. Contáctans truca'ns a l'699124375.0 views0 comments

Comments


bottom of page