top of page

Jane, la prova que les segones parts són millors


Protección animal
Jane, feliçment adoptada

Jane va ser el primer rescat caní que vivim en Wild Souls.


Ella ve d'Aranjuez, on per no ser prou ràpida en les carreres de llebrers, va rebre durs cops i, fins i tot, un atropellament. D'aquí al fet que haguéssim de amputar-li una poteta del davant. Però, no, no patiu, encara no hem conegut gos que aconsegueixi atrapar-quan corre.


Ara està feliçment adoptada i conviu al costat d'una família on, els més petits de la casa, senten passió per ella.


Aquí us deixem el testimoni de Iurancha; un dels testimonis més sincers, realistes i bonics que hem llegit.


"Farà 7 anys que Jane va arribar a la meva vida i he de dir que, aquesta experiència, ha estat i continua sent radicalment diferent al que podia imaginar.

He viscut sempre amb animals i porto més de la meitat de la meva vida dedicada a la protecció animal, de manera que la convivència amb un caní, suposadament, era una cosa sabut per a mi. Però, sens dubte, torno a constatar que cada ésser és un món únic, similar als seus semblants i totalment diferent a tots ells.


Vaig decidir adoptar-la tot i sentir que aquesta decisió m'anava a comportar complicacions.

Podria explicar tots els moments màgics que he viscut al costat d'ella i que em porten a sentir-me feliç de la meva decisió però, atès que tots, absolutament tots, els animals són éssers de profunda bellesa i amor, prefereixo posar l'accent en el regal que, inesperadament , em portava la meva estimada galga blanca de tres potes.


Protección Animal
Iurancha i Jane

Mirall. Mirall cru, sincer i directe a el cor.

Vaig rescatar una gossa en condicions deplorables que ha remogut i segueix removent llocs del meu món interior amb els que em costa bregar o que, simplement, em costa veure. Va venir no només a ser una companya de vida sinó, sobretot, un ésser mestre per a mi.

A l'contrari del que molts pensen, amb Jane he pogut corroborar la riquesa d'universos que existeixen dins d'un animal. No podeu arribar a imaginar la complexitat de reaccions i comportaments que he pogut veure en ella. Així és com ha aconseguit dinamitar tot concepte previ sobre el que creia que fa a la convivència amb animals. Amb majestuosa dedicació, ha aconseguit, dia rere dia, baixar a la terra l'idealisme amb què els contemplava, fent-me conscient de les múltiples cares del que significa realment l'instint, el condicionament, la llibertat i la germanor.


De tots els llocs en què vaig creure que esperaven les respostes a qüestions profundes personals, no hi ha hagut cap que em parli amb tanta franquesa i claredat com ho fa Jane. Menys encara amb el seu amor i incondicionalitat. Ella m'ensenya, ella em mostra, ella m'explica, ella sempre hi és.

Tot just he començat a desxifrar tot el que m'ha vingut a portar ...

Qui m'ho hagués dit ...

Afortunadament, ningú ..."Protección animal
Jane y sus hermanitos humanos

0 views0 comments

Commenti


bottom of page