top of page

Joel Soria - Responsable de comunicació i direcció d'art

Ja des de petit sabia que la meva vocació era al disseny doncs, mentre altres estudiaven jo era dels rebels que dibuixaven a la taula i que tenien els llibres i apunts plens de color i esbossos. Tot això em va portar a la persona creativa, en constant aprenentatge i defensor de les injustícies que avui en dia soc. Si bé el dibuix em portava a altres mons, vaig tenir la sort de créixer al costat de la qual considerava com a una germana: Nala. D'ella vaig aprendre sobre amor, sobre incondicionalitat i sobre noblesa. Precisament, nombrosos records de la meva infantesa i adolescència estan lligats a ella. Però, sabeu? No només vaig conviure amb gossos, sinó que per casa van passar molts altres animals: gats, tortugues, fures ... Sincerament, sento una certa debilitat i preferència pels rosegadors. Tots ells em portaven a connectar amb la meva part més sensible, amb la meva naturalesa més bonica. Amb el pas el temps una creix i va perfilant camins, no sempre alegres. Precisament, vaig conèixer Wild Souls en un moment baix i va ser, al costat d'ella, que vaig reprendre la fe en què hi ha persones que t'ajuden sense demanar res a canvi i que t'ensenyen que hem vingut al món acompanyats dels animals. He tingut la sort de poder col·laborar amb un grup meravellós de persones i animals i espero poder seguir formant part d'aquest projecte tan bonic.

1 view0 comments

Comments


bottom of page