top of page

Activitat Assistida amb Gossos sobre Conscienciació Animal


Concienciación animal
Patri i Ohana donant la xerrada sobre benestar animal

El dimarts 9 de març vam assistir a un espai cedit perl'Ajuntament de Badalona per realitzar, al costat de la “Fundació Salut Alta”, una activitat assistida amb gossos de conscienciació animal.


Concienciación Animal
Haya esperant el seu torn

Va ser una activitat molt dinàmica i proactiva gràcies a la participació de Ohana y Haya, els qui van ajudar a entendre, mitjançant jocs, la xerrada realitzada sobre comunicació canina, benestar animal i estimulació mental.


Gràcies a aquest tipus d'activitats, es consciencia als més petits / es sobre la relació que cal establir amb els gossos i, sobretot, a diferenciar com i quan podem o no acostar-nos o acariciar-los.


Són jornades que tenen com a objectiu, d'una banda, reduir les situacions conflictives que solen viure amb els gossos al no respectar la seva comunicació i, de l'altra, ajudar a potenciar el vincle entre participants i gossos, mitjançant jocs compartits que asseguren uns nivells d'estrès baixos.


Concienciación Animal
Participant amagant premis

Entre els jocs i exercicis, els participants de la sessió van estimular mentalment a Ohana i hagi amagant premis en cubs, catifes olfactives i, fins i tot, en una piscina de boles, així com, van practicar jocs de propiocepció canina.


Aquest tipus d'activitats asseguren la integració dels conceptes treballats ja que es viuen en primera persona mitjançant jocs i reflexions. Són xerrades que haurien de fer de manera diària a les escoles per dos motius:


Concienciación Animal
Ohana, vols ser acariciada?
  • Educar en valors: Són jornades en què s'emfatitza l'empatia, el respecte i la comunicació

  • Aprendre a com es comuniquen els gossos per evitar patir situacions agressives amb ells.


Si vols que aquest tipus de xerrades es visquin a la teva escola o al centre a què acudeix el teu fill o filla, contacta amb nosaltres.0 views0 comments

Comments


bottom of page